starostlivosť o zákazníkov

Pravidelnosť a presnosť dodávok, skúsený personál vždy k dispozícii.. Poskytovanie pomoci a údržby stroja
na espresso, mlynčeka a ďalších nástrojov.

Tréning
Ak chcete získať skutočné espresso, tak osoba barmana je nenahraditeľná. Musí byť motivovaný, skúsený, kompetentný a zodpovedný.
Mokarico to vie a preto neustále poskytuje všetkým svojim prevádzkovateľom možnosť predania zručností, nadšenia,
vášne a talentu prostredníctvom školení usporiadaných školiacim strediskom Mokarico:

kurzy pre ochutnávačov kávy
EIS kurz (EIS talianske espresso špecialistu)
Základy o káve: od rastliny po šálku
správna prípravu espressa
servis a vzťah so zákazníkom v bare
riadenie ľudských zdrojov v bare

Káva Mokarico vyjadruje kvalitu a chuť taktiež propagačnými činnosťami
v úzkej spolupráci so svojimi partnermi.